We onderzoeken je website gratis

Worden jouw concurrenten beter gevonden in de zoekmachines? Wij zoeken graag voor je uit waar dat aan ligt! Met de SEO scan kijken onze specialisten naar de kwaliteit van de website op het gebied van SEO. Aan de hand van een adviesrapport lopen we vervolgens samen door de resultaten en bespreken we waar winst te behalen is.

Wat vragen we van jou? Een klein beetje input! na het beantwoorden van enkele korte vragen gaan onze specialisten direct aan de slag.

Als je dit aanvraagformulier invult nemen we zo spoedig mogelijk contact op!

Wat wordt er precies gescand?

Als je website niet goed bezocht wordt kan dit ontzettend veel oorzaken hebben. Om op te vallen, en het beter te doen dan jouw concurrentie is het belangrijk dat je website het goed doet in zoekmachines. Webpagina’s worden door zoekmachines beoordeeld en gescand om te achterhalen waar de content over gaat. Zo kijken ze bijvoorbeeld naar de menustructuur, hoe titels zijn benoemd en welke keywords er gebruikt worden. Daarnaast wordt er gekeken naar links die de pagina bevat. Zijn dit kwalitatieve links, zijn het voldoende links en zijn de links betrouwbaar? Dit heeft allemaal invloed op de vindbaarheid. Evenals de ‘Call to Actions’, de laadsnelheid en de lengte van pagina’s. Zo zijn er nog tientallen aspecten te benoemen die bepalen of jouw website, of die van je concurrent bovenaan in Google getoond wordt.

Wat levert een SEO scan op?

Met deze SEO scan onderzoeken we aan de hand van een aantal tools waar de knelpunten van jouw bedrijfswebsite liggen. Wordt jouw website straks als eerste getoond? Dan zul je zien dat het websiteverkeer toeneemt. Je wordt vaker gevonden en gezien, wat veel voordeel met zich mee brengt. Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw wensen vragen we om alvast na te denken wat voor jouw website gewenste zoekwoorden zijn. Met welke zoekwoorden wil jij graag gevonden worden? Wat zijn de belangrijkste onderwerpen van jouw ondernemen? Dat is, samen met een korte concurrentie analyse voldoende informatie om de SEO scan te starten.