Social media voor ICT-bedrijven

Er zijn diverse social mediakanalen die voor marketing doeleinden ingezet kunnen worden. Om bijvoorbeeld je expertpositie te versterken, leads te genereren of het engagement binnen je doelgroep te verhogen. Welk kanaal kies je nu als ICT-bedrijf? En hoe zorg je voor waardevolle berichten die de doelgroep ook daadwerkelijk bereiken? Hoe kun je je profiel het beste inrichten en hoe borg je de interactie met je doelgroep? Vragen die jou wellicht bezighouden en waarmee wij je gaan helpen!

Social media effectief inzetten

Samen met jou bepalen we welk kanaal, of kanalen, bij jouw bedrijf past om de juiste doelgroep te benaderen. Jouw strategie en doelstellingen zijn leidend. We stellen vast wat je wilt bereiken met de inzet van social media, zodat we dit maandelijks kunnen monitoren. We stemmen dit tevens af op andere online marketing activiteiten zodat ze elkaar versterken. 

We maken een duidelijke taakverdeling en, als je wilt, nemen we het gehele social media werk voor jou uit handen. Van posten tot reageren, en van social media advertising tot monitoren.

Bekijk hoe we Neolac hebben geholpen met de inzet van social media!

Onze andere online marketing diensten

Online-strategy

Online strategie

De online strategie is een essentieel onderdeel van het online succes: zonder strategie geen structuur en geen mogelijkheid om te sturen!
Lees meer
Online adverteren laptop met grafieken

Advertising

Door middel van digitale advertenties raakt je ICT-organisatie bekend bij jouw doelgroep en verhoog je de conversie naar gekwalificeerde leads.
Lees meer
Content laten maken laptop met iconen

Contentcreatie

Kwalitatieve content informeert en overtuigt jouw doelgroep van jouw diensten en is een belangrijke voorwaarde voor de vindbaarheid van je website.
Lees meer
IP tracking locatie bedrijven websitebezoek

IP-tracking

IP tracking herkent bezoekende organisaties op de website en hun gedrag. Dit maakt leadkwalificatie en beïnvloeding van het gedrag mogelijk .
Lees meer
Marketing automatiseren grafieken opbrengst

Marketing automation

Via marketing automation wordt jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt en worden conversies meetbaar verbeterd.
Lees meer
Web site optimaliseren zo werkt het

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.
Lees meer

Mis niets op het gebied van digital marketing!

Ook deze bedrijven zijn klant