Search Engine Advertising (SEA)

Over de hele wereld gebruiken mensen zoekmachines voor hun zoekopdrachten. Daardoor vormt het voor veel bedrijven een ideale plek om te adverteren. SEA staat voor Search Engine Advertising en gaat over het betaald adverteren in zoekmachines. Wij zorgen voor de campagne die aansluit bij jouw bedrijf en je doelgroep.  

Wat levert SEA jou op?

Met SEA kan je je heel specifiek op een bepaalde doelgroep richten, doordat je bijvoorbeeld bij een bepaald zoekwoord kan adverteren. Daarnaast gaat de campagne direct in werking wanneer je deze start. Je ziet dus snel resultaat. Die resultaten kan je weer analyseren en zo kom je er ook snel achter wat wel of niet werkt. Op die manier kan je ook direct bijsturen. Dit kan bijvoorbeeld in Google. Lees hier wat Google Ads is!

Hoe wij SEA gaan inzetten

Fueld helpt je graag bij je online marketingactiviteiten, en SEA uitbesteden is daar een onderdeel van. Met een frisse en objectieve blik kijken we naar je bedrijf en de mogelijkheden. Samen met jou bespreken we eerst de doelen en kijken we naar de ervaringen die je tot nu toe hebt gehad. Op basis hiervan maken we een voorstel voor een campagne, het beeld en de conversiemogelijkheden. Samen met jou werken we die vervolgens verder uit en daarna gaan we aan de slag.

Uiteraard zorgen we voor periodiek inzicht in de resultaten. Op basis daarvan kunnen we de campagne aanscherpen waar dat nodig is. Jij hoeft zo alleen aandacht te besteden aan de hoofdlijnen, wij regelen de details!  

Bekijk hoe wij Google Ads hebben ingezet voor onze klant Symagic!

Onze andere online marketing diensten

Online adverteren laptop met grafieken

Advertising

Door middel van digitale advertenties raakt je ICT-organisatie bekend bij jouw doelgroep en verhoog je de conversie naar gekwalificeerde leads.
Lees meer
Content laten maken laptop met iconen

Contentcreatie

Kwalitatieve content informeert en overtuigt jouw doelgroep van jouw diensten en is een belangrijke voorwaarde voor de vindbaarheid van je website.
Lees meer
IP tracking locatie bedrijven websitebezoek

IP-tracking

IP tracking herkent bezoekende organisaties op de website en hun gedrag. Dit maakt leadkwalificatie en beïnvloeding van het gedrag mogelijk .
Lees meer
Marketing automatiseren grafieken opbrengst

Marketing automation

Via marketing automation wordt jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt en worden conversies meetbaar verbeterd.
Lees meer
Social media marketing op deze platformen

Social media marketing

Social media biedt additionele kanalen om de zichtbaarheid in en bereik van de doelgroep te versterken door relevante content en interessante berichten.
Lees meer
Web site optimaliseren zo werkt het

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.
Lees meer

Mis niets op het gebied van digital marketing!

Ook deze bedrijven zijn klant