Contentcreatie voor ICT-bedrijven

Contentcreatie voor ICT-bedrijven is een uitdagend vak. Je moet én verstand hebben van de ICT-branche, inclusief de specifieke vaktermen, én je moet in staat zijn om deze ICT-kennis om te zetten in voordelen en toegevoegde waarde voor de doelgroep. 

Denk je daarom aan content marketing uitbesteden? Het feit dat Fueld een ICT-achtergrond heeft en begrijpt hoe je een ICT-boodschap omzet in content voor de doelgroep, is uniek te noemen. Dat biedt een duidelijke boodschap, gebaseerd op de behoefte van de buying persona’s in de doelgroep.

Contentcreatie proces

Content creëren in de contentmarketing ICT zorgt ervoor dat jouw organisatie interessante en converterende content krijgt op een effectieve en efficiënte manier. We kiezen op basis van de online marketing strategie samen de onderwerpen, vertalen dit naar een contentplan en contentkalender om verbanden en type content te definiëren. En dan zorgen wij voor de contentrealisatie, terwijl jouw organisatie de reviews doet en de controle houdt. Wil je content uitbesteden? Dit is een oplossing voor bedrijven die niet de juiste kennis of voldoende tijd in huis hebben. Wij gaan graag voor je aan de slag en creëren je content stapsgewijs, gestructureerd en met oog op toegevoegde waarde en conversie.

Bekijk onze contentcreatie voor CRM excellence!

Onze andere online marketing diensten

Online-strategy

Online strategie

De online strategie is een essentieel onderdeel van het online succes: zonder strategie geen structuur en geen mogelijkheid om te sturen!
Lees meer
Online adverteren laptop met grafieken

Advertising

Door middel van digitale advertenties raakt je ICT-organisatie bekend bij jouw doelgroep en verhoog je de conversie naar gekwalificeerde leads.
Lees meer
IP tracking locatie bedrijven websitebezoek

IP-tracking

IP tracking herkent bezoekende organisaties op de website en hun gedrag. Dit maakt leadkwalificatie en beïnvloeding van het gedrag mogelijk .
Lees meer
Marketing automatiseren grafieken opbrengst

Marketing automation

Via marketing automation wordt jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt en worden conversies meetbaar verbeterd.
Lees meer
Social media marketing op deze platformen

Social media marketing

Social media biedt additionele kanalen om de zichtbaarheid in en bereik van de doelgroep te versterken door relevante content en interessante berichten.
Lees meer
Web site optimaliseren zo werkt het

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.
Lees meer

Mis niets op het gebied van digital marketing!

Ook deze bedrijven zijn klant