Awards

Ondanks dat Fueld pas in 2012 is opgericht, heeft het online marketingbureau toch al diverse awards in de wacht gesleept. Deze awards zijn het resultaat van een intelligent en hard werkend team, een succesvolle marketing- en sales totaaloplossing en natuurlijk geweldige klanten! Op deze pagina komt u niet alleen meer te weten over de resultaten die wij geboekt hebben, maar ook hoe er over Fueld in de pers gesproken wordt.

Small Business Award 2020

De Small Business Award is in het leven geroepen om vooruitstrevende ondernemers te stimuleren op het pad dat ze gekozen hebben, en wordt jaarlijks uitgereikt. Fueld was zeer trots om de Small Business Award 2020 in ontvangst te mogen nemen. Het jaar 2020 was door het coronavirus voor elk mens en elke onderneming een intens jaar. Dat Fueld deze award in deze periode heeft gekregen, is een onderstreping van onze krachtige en succesvolle werkwijze.

Fueld award voor banner

E2 Media Award of Excellence

De E2 Media Award of Excellence was het resultaat van het complete Marketing as a Solution-concept dat Fueld heeft geintroduceerd. Marketing as a Solution (MaaS) koppelt online marketing aan het CRM-systeem HubSpot en is daarmee een totaalpakket van marketing en sales voor organisaties.
Lees meer

10 Beste HubSpot-partners

In 2021 werd Fueld genomineerd voor de Martech-award voor beste 10 HubSpot-partners in Europa. Deze nominatie geeft de enorme groei die we als HubSpot-partner in amper een jaar hebben doorgemaakt goed weer. Ook dat Fueld gespecialiseerd is om de software bij ICT-bedrijven in te voeren, was één van de redenen van de nominatie. Ons geloof in HubSpot – en de implementatie van het CRM-systeem bij onze klanten – werd hiermee bevestigd. HubSpot is hét platform dat online marketing en CRM combineert.

Corporate Live Wire Award

Het Corporate Livewire Innovation and Excellence Awards 2021-programma viert het succes en de prestaties van bedrijven en individuen in verschillende sectoren en industrieën. Ook enkele van de meest relevante problemen waarmee belangrijke sectoren meet te maken hebben worden besproken. Dit varieert van milieuvriendelijk zijn in de strijd tegen klimaatverandering, tot het bewerkstelligen van positieve veranderingen via ethisch investeren en het realiseren van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Fueld in de pers

Het verkrijgen van awards heeft ervoor gezorgd dat Fueld ook in de pers steeds meer naar voren kwam. Om een inzicht in deze artikelen te geven, hebben we op deze pagina ook onze activiteiten in de pers samengebracht. Heb je iets over ons gelezen in de pers en staat het artikel er niet bij? Stuur het ons door en we plaatsen het op de pagina!

Mis niets op het gebied van digital marketing!