Online marketing strategie voor ICT bedrijven

Jouw online (marketing) strategie is het fundament voor alle online marketing activiteiten. Welke doelstellingen heb je en welke doelgroepen wil je bedienen? Op welke buying persona’s richt je je en welke behoefte hebben ze gedurende het koopproces? Welke value proposition zet je in gedurende het koopproces? Deze vragen zijn bepalend voor de online campagnes, kanalen, content en advertising. Om jouw online kennis te delen op een begrijpelijke manier en om één waarde (wat wordt bedoeld met één waarde denk je?) toe te voegen, zodat potentiële klanten ook daadwerkelijk klant worden én blijven. Met aandacht voor de features en benefits (kun je zeggen: aspecten en voordelen?) van jouw ICT-oplossingen.

Online marketing strategie in de
anderhalvemetereconomie

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Nu we in de anderhalvemetereconomie (niet: in de anderhalvemetersamenleving?) werken, moeten ook ICT-bedrijven schakelen om het marketing- en verkoopproces met nieuwe kanalen en middelen in te richten. Ook moet opnieuw gekeken worden naar de capaciteit, beschikbaarheid van kennis, kosten en eventuele risico’s (kun je dit zo zeggen?).

Samen met jouw organisatie bepalen we een stapsgewijze online marketing strategie. Deze strategie verbindt bestaande met nieuwe ideeën, creëert nieuwe mogelijkheden en is flexibel en resultaatgericht.

Het Marketing as a Solution (MaaS)-concept is bij uitstek geschikt om de stap naar de anderhalvemetereconomie te maken, zodat je voorop blijft lopen in de economisch uitdagende tijden die eraan komen.

Lees meer over alle onderdelen van een online marketing strategie

Onze andere online marketing diensten

advertising

Advertising

Door middel van digitale advertenties raakt je ICT-organisatie bekend bij jouw doelgroep en verhoog je de conversie naar gekwalificeerde leads.
Lees meer
Content laten maken laptop met iconen

Contentcreatie

Kwalitatieve content informeert en overtuigt jouw doelgroep van jouw diensten en is een belangrijke voorwaarde voor de vindbaarheid van je website.
Lees meer
IP tracking locatie bedrijven websitebezoek

IP-tracking

IP tracking herkent bezoekende organisaties op de website en hun gedrag. Dit maakt leadkwalificatie en beïnvloeding van het gedrag mogelijk .
Lees meer
Marketing automatiseren grafieken opbrengst

Marketing automation

Via marketing automation wordt jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt en worden conversies meetbaar verbeterd.
Lees meer
Social media marketing op deze platformen

Social media marketing

Social media biedt additionele kanalen om de zichtbaarheid in en bereik van de doelgroep te versterken door relevante content en interessante berichten.
Lees meer
Web site optimaliseren zo werkt het

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.
Lees meer

Mis niets op het gebied van digital marketing!

Ook deze bedrijven zijn klant