Vacature CRM consultant (HubSpot)

Ben jij op zoek naar een creatieve baan op het gebied van customer engagement, online marketing en de daarbij gebruikte tools? Word je enthousiast van jouw bijdrage aan het laten excelleren van bedrijven op deze terreinen, zowel op strategisch als operationeel vlak? Ben jij deze inspirator voor onze klanten?

Kom dan werken bij Fueld! Hét online marketingbureau in Groningen dat klanten in staat stelt de digitale marketing ambities te bereiken. Wij helpen onze klanten de gewenste customer experience te realiseren door de mogelijkheden van CRM, online marketing en customer engagement instrumenten optimaal in te zetten.

Dit doe je samen met een enthousiast en creatief team van professionals, met hart voor de klanten en elkaar! Hierdoor kun je je individueel ontwikkelen maar ook samen met het team, waardoor we voorop blijven lopen met de mogelijkheden die er zijn.

Jouw rol is gericht op het uitdagen van onze klanten met nieuwe en frisse ideeën en daarmee betekenisvolle verbeteringen te realiseren voor het succes van onze klanten. Dit doe je door je kennis van customer engagement, customer experience en online marketing te vergroten en in te zetten voor onze klanten. Plus je helpt onze klanten met het inzetten en configureren van de juiste tools op deze terreinen.

Wij zoeken iemand die bekend is met CRM en online marketing systemen (HubSpot is een pré), zowel functioneel als technisch. Maar ook iemand die dit op alle niveaus kan inzetten bij onze klanten. Een strategische doener, iemand die conceptueel oplossingen bedenkt en deze in de praktijk weet te realiseren. Je kunt zowel individueel als in een team werken, en je bent nieuwsgierig. Nieuwsgierig hoe je nieuwe ontwikkelingen kunt toepassen. Nieuwsgierig om de mogelijkheden onder de knie te krijgen, en om samen met je collega’s verder te groeien.

Samengevat zoeken we iemand die:

  • als enthousiaste, nieuwsgierige en leergierige collega wil doorgroeien in het vakgebied van online marketing en CRM
  • kennis en ervaring heeft op het terrein van online marketing en CRM
  • kennis en ervaring heeft met het inrichten van online marketing en CRM tools, bij voorkeur HubSpot, zowel functioneel als technisch
  • bekend is met informatie analyse en datamodellering
  • zowel teamplayer is en ook zelfstandig werkt
  • Sparringpartner is voor onze klanten en collega’s
  • minimaal HBO opleidingsniveau heeft

Bij Fueld krijg je de beschikking over de tools die nodig zijn om je rol goed uit te kunnen voeren. Je komt in een omgeving waarin je veel vrijheid hebt om je te ontplooien en klanten te helpen. En er is veel ruimte voor je persoonlijke identiteit. En daarbij bieden we hiervoor een passende beloning.

Graag komen we met jou in contact om te bepalen hoe we tot de best passende samenwerking komen! Dat doe je door jouw CV te mailen naar info@fueld.nl