Wil je jouw bedrijf beter zichtbaar maken in de Google zoekresultaten? Dat is goed mogelijk door SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie. SEO is een van de meest duurzame en efficiënte online marketingtechnieken, maar niet iedereen heeft er tijd voor. Dan kan je overwegen je SEO uit te besteden. Bij Fueld kan je makkelijk een SEO offerte aanvragen.

Is SEO dan zo belangrijk? Ja! Eén hoge positie levert je al snel tientallen tot honderden bezoekers per dag op, zonder hiervoor te adverteren. Geen andere marketingmethode is op de lange termijn zo efficiënt als SEO.

Wat is SEO?

Search Engine Optimalization, ook wel SEO, is een vorm van online marketing die ervoor zorgt dat je hoger in de zoekresultaten van zoekmachines komt. Eigenlijk bevat het alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat jouw website beter te vinden is door de zoekende doelgroep.

Dat gebeurt onder ander door de website op zo’n manier te verbeteren, dat de zoekmachine hem beter kan lezen en daardoor de waarde goed kan inschatten. Zo eindigt je website hoger in de zoekresultaten, en daardoor maak je kans op een hoger aantal bezoekers op de website. SEO is belangrijk om een website op lange termijn goed en steeds beter vindbaar te laten zijn

New call-to-action

Op weg naar de eerste positie in Google

Om hoger te eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines, is het van belang dat je website goed in elkaar zit.

Ten eerste is het daarom nodig om relevante content op je website te plaatsen. Er moet natuurlijk wel iets nuttigs te vinden zijn voor de zoekende consument.

Daarnaast is de technische optimalisatie van de website belangrijk. Door die te verbeteren kan de zoekmachine ‘lezen’ wat er op de website te vinden is. Hoe duidelijker de structuur van de website is, hoe beter de SEO en hoe hoger je website in de zoekresultaten komt.

Ook links van andere websites hebben invloed op hoe hoog je website in de zoekmachine beland. Makkelijk gezegd: hoe meer links, hoe hoger je eindigt.

Veel bedrijven hebben hier zelf geen tijd voor, en daarom besteden ze het uit. Fueld heeft een team dat de SEO voor andere bedrijven verzorgt. Wij zetten kennis, vaardigheden en de juiste tools in, zodat jij je bezig kunt houden met je eigen specialisme

SEO offerte kosten

De kosten voor het uitbesteden van SEO hangen af van wat er gedaan wordt en hoeveel uur er aan wordt besteed. Denk je eraan om je SEO aan Fueld uit te besteden? Je kan altijd een SEO offerte aanvragen! Dan komen we eerst bij elkaar om jouw wensen en behoeftes te bespreken. Daarna zullen we dan een voorstel maken met de uren die we verwachten te besteden.

SEO uitbesteden aan Fueld

Fueld is hét online marketingbureau in Groningen dat gespecialiseerd is in online marketing voor ICT-organisaties. Wij zijn een enthousiast team met young professionals, gespecialiseerd op het gebied van alle facetten van online marketing, dus ook SEO. Wij vinden korte lijnen in de communicatie met de klant belangrijk, zodat er snel geschakeld kan worden. We willen het beste resultaat voor de klant behalen en hier samen naar toe werken. Wil jij je SEO aan een online marketingbureau in Groningen? Neem contact met ons op.

New call-to-action