Ja dat kan zeker! Als je graag meer leads, klanten of meer zichtbaarheid wilt creëren, dan is de vraag of je de juiste mensen, skills, expertise en hulpmiddelen beschikbaar hebt om de gestelde marketingdoelen te bereiken. Niet elke organisatie heeft de capaciteit of de kennis in huis om de online marketing strategie succesvol te realiseren. Een oplossing hiervoor is de al dan niet gedeeltelijke inzet van externe online marketing expertise. Hierdoor voeg je kennis en capaciteit toe aan je eigen marketingteam en krijg je inspiratie uit succesvolle marketingcampagnes binnen de ICT branche.

De vraagstukken waar online marketing verantwoordelijken binnen de ICT zich over buigen als het gaat om het realiseren van de online marketing doelen zijn heel divers, zoals:

  • Welke keuzes maak ik bij het samenstellen van onze online marketing strategie?
  • Hebben we genoeg expertise in huis om de nieuwe en moderne online marketing mogelijkheden succesvol in te zetten?
  • Kunnen we voldoende resources vrij maken om de online zichtbaarheid van onze ICT proposities (vanuit het perspectief van onze doelgroep) te versterken?
  • Welke structuur en processen werken voor mijn online marketing campagnes het beste?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn online marketing doelen bereik zonder belemmerd te worden door ICT technische obstakels binnen mijn organisatie?
  • Hoe maak ik de online activiteiten meetbaar en bestuurbaar?

Herkenbaar?

Fueld is dé online marketing specialist voor de ICT branche die écht verstand heeft van het online marketing vakgebied. We werken bijna ons gehele werkzame leven in de wereld die ICT en marketing verbindt. Daarom begrijpen we de vraagstukken van onze klanten ook zo goed. Wij hebben de kennis, de expertise, de vaardigheden en de tools om de gewenste resultaten te bereiken.

social media uitbesteden

De online marketing expert als verlengstuk van jouw organisatie

Je kunt Fueld eigenlijk zien als een verlengstuk van je organisatie. In plaats van het in dienst nemen van één of meerdere online marketing professionals, zet je een bureau in om de online marketing voor (en met) jouw organisatie te doen.

Daarbij maken we duidelijke afspraken over het doel, bijvoorbeeld het versterken van de expertpositie of het vergroten van het aantal sales qualified leads (SQL’s). Daarnaast bieden we de mogelijkheid om moderne online marketing tools in te zetten waardoor je snel aan de slag kunt, zoals bijvoorbeeld IP tracking of marketing automation. Bij Fueld hebben we de expertise om de juiste online marketing mix te organiseren en uit te voeren, waarbij we de online marketing en verkoop uitdagingen van de ICT branche als uitgangspunt nemen.

Redenen genoeg dus om de online marketing uit te besteden aan Fueld!

Opties uitbesteden online marketing

Wil je jouw online marketing uitbesteden bij Fueld? Dan kiezen we gezamenlijk de online marketing mix die het beste past bij jouw doelen. Dat doen we op basis van onze online marketing strategie sessie en vertalen deze naar een concreet actieplan. Voor de uitvoering van dit online marketing plan bieden we een aantal uitbestedingspakketten, of we definiëren een op maat gesneden pakket. En welk pakket je ook kiest, we spreken een vast maandbedrag af met een duidelijke prijsstelling!

De basis voor deze uitbestedingsmogelijkheid is ons nieuwe online marketingconcept voor de ICT branche: Marketing as a Solution. Marketing as a Solution is een sterke combinatie van geïntegreerde marketingdiensten die ervoor zorgen dat de doelgroep van jouw ICT organisatie uitermate specifiek getarget wordt. Met Marketing as a Solution besteed je de volledige online marketing van je organisatie op een innovatieve manier uit en bereik je uitstekende resultaten.

Kennismaken? Neem contact op!

New call-to-action

Marketing uitbesteden

Fueld

Fueld is hét digital marketingbureau met een combinatie van ervaren commercieel consultants binnen de ICT branche, een enthousiaste groep online marketing professionals en consultants met ICT expertise. Ons specialisme is de integratie van de verschillende online marketing onderdelen: contentcreatieadvertisingsocial mediawebsite-optimalisatie, IP tracking en marketing automation.

Wij zijn er van overtuigd dat korte lijnen in de communicatie met onze klant ervoor zorgen dat we snel kunnen schakelen. En dat is belangrijk in onze online wereld. We willen het beste resultaat voor de klant behalen en werken hier samen naar toe.

Overweeg jij om je online marketing uit te besteden aan dé online marketing specialist binnen de ICT? Plan dan een half uur in onze agenda om alvast even kennis te maken op basis van een corona proof video call.

Bekijk de opties!

New call-to-action