Marketing subsidie

Marketing subsidie

Marketing subsidie, bestaat dat?

Marketing is vaak een sluitpost op het budget van veel MKB organisaties in de B2B sfeer. Terwijl de ontwikkelingen in het marketing vak erg hard gaan, denk aan de online marketing mogelijkheden via social media, marketing automation en retargeting.

Vakjargon, terwijl het allemaal gaat om het op een gestructureerde manier inzetten van marketing activiteiten die leads en klanten moeten opleveren of de band met de bestaande klanten moeten versterken. Veel MKB organisaties hebben zelf gewoonweg te weinig eigen capaciteit en kennis om dit op te zetten ten te realiseren. Maar de marketing funding is vaak een sluitpost.

Subsidie op marketing kennis

Sinds kort heeft SNN een interessante subsidie die ingezet kan worden om externe marketing capaciteit binnen de eigen organisatie in te zetten. Hiervoor is het mogelijk om 40% subsidie op investering op de marketing activiteiten te krijgen via de KEI 2018 subsidie door kennis en capaciteit te ‘insourcen’. Deze subsidie geldt alleen voor organisaties in Noord Nederland.

Mogelijke aandachtsgebieden zijn o.a.:

  • Strategisch marketing plan
  • Social media marketing
  • Online marketing activiteiten
  • Marketing automation
  • Customer Relationship Management

Heeft jouw MKB onderneming ook marketing expertise en capaciteit nodig en is je organisatie gevestigd in Noord Nederland? Dan maken we graag een afspraak met jou om de mogelijkheden te bespreken om het op deze manier mogelijk te maken je eigen marketing kennis en capaciteit te versterken. Neem hiervoor contact op met Marielle Dellemijn (06 53 35 92 86) m.dellemijn@fueld.nl