SEO consult aanvragen

Hoe maak je jouw producten en/of diensten vindbaar? Bij welke content moet je beginnen? Heb je een sterke tekst geschreven en wil je deze inzetten om hoog te scoren in Google? Daar komt SEO analyse bij kijken en dit kost tijd. Dan is het fijn om een ICT gerichte partner te hebben die jouw gehele website optimaliseert op SEO gebied. Bij ons kun je eenvoudig een SEO consult aanvragen!

Fueld logo wit

Waarom is een SEO consult van belang?

Gemiddeld 95% van de websitebezoekers start een zoektocht naar een product in Google. De meerderheid klikt niet verder dan de eerste pagina. Daarom is het belangrijk om met relevante zoekwoorden een hoge positie te verkrijgen.

Het algoritme van Google verandert voortdurend en rankt jouw website middels honderden factoren die jouw positie in Google bepalen. Dit vergt onderzoektijd die jij graag besteedt aan sales en bedrijfsactiviteiten en wij juist inzetten om relevante websitebezoekers en leads te genereren.

SEOconsultSEOimage

Consult op het gebied van zoekmachine optimalisatie

Een SEO consult bevat verschillende expertisegebieden. Het doel: samen kijken hoe wij jouw website en producten vindbaar maken in zoekmachines. Een ervaren SEO specialist kijkt vooral naar zoekwoorden analyse, zoekintentie en autoriteit om jouw website hoog te kwalificeren. In een SEO consult bij Fueld bespreken we in een dagdeel aan de hand van een aantal SEO technische stappen welke verbeterpunten er liggen voor jouw vindbaarheid.

Wij versterken de input van jouw marketingteam. Zij doen het denk- en uitvoerwerk, waar wij aanvullen en bijsturen waar nodig. Je kunt ook de gehele zoekmachine optimalisatie in onze handen leggen. Gedeeltelijke of gehele consult heeft meerdere voordelen:

  • Overleg met een SEO specialist 
  • Relevante leads om op te volgen 
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op SEO gebied 
  • Kennisuitwisseling om optimaal te presteren 

SEO consult aanvragen bij Fueld

Tijdens het SEO consult analyseren we hoe jij het maximale uit jouw website haalt. De ervaring leert dat hier direct praktische taken uitrollen waar we samen mee aan de slag kunnen. Het doel is optimaliseren van de SEO strategie, omdat relevant organisch verkeer leidt tot meer leads. Daar zetten we de volgende onderdelen voor in: 

  • Website optimalisatie (structuur voor Google) 
  • Zoekwoordenonderzoek (vindbaarheid) 
  • Contentcreatie (vindbaarheid en meer websitebezoekers) 
  • HTML optimalisatie (structuur voor Google) 
  • Linkbuilding (autoriteit opbouwen) 

Daarbij kijken we ook naar de technische basis als title tags, headers en meta descriptions. Deze onderdelen vallen samen met contentcreatie: het belang van content is bezoekers verleiden tot actie (het achterlaten van gegeven door downloaden van een whitepaper of een adviesgesprek inplannen), zodat jij deze leads op kan volgen met waardevolle vervolgstappen. 

Het SEO consult geeft jou een adviesrapport over welke middelen, kanalen en acties nodig zijn om zoekmachine strategie op te zetten waarmee jouw bedrijfsdoelstellingen behaalt worden. 

Zelf aan de slag met SEO?

Onze referenties

Fueld heeft echt waargemaakt om als één aanspreekpunt voor al onze social media activiteiten te fungeren. Van social berichten tot meedenken op strategisch niveau.” 

– Kim van Meel, General Manager Northern Europe 

Maarten

SEO consult van Fueld als onderdeel van marketing

Een optimale SEO strategie werkt op basis van goed werkende, op elkaar afgestemde marketingactiviteiten. Daarom biedt Fueld het MaaS concept: Marketing as a Solution. Deze dienst bestaat uit 6 online marketingactiviteiten die een meetbaar en bestuurbare richting geven aan al jouw online marketingdoelen, van doelgroep onderzoek tot leadgeneratie.

Voor een vast bedrag per maand staat het expertiseteam – dat de verschillende marketingonderdelen op elkaar afstemt – met de benodigde tools voor je klaar! Jij houdt de reviews, wij doen de nodige marketingonderzoeken en taken. In periodieke meetings bespreken we op basis van dashboard de behaalde resultaten. Zo kunnen we altijd gericht bijsturen.

Heb je de website grader inmiddels ingevuld en wil je de aandachtspunten bespreken? Onze SEO optimist Maarten staat voor je klaar. Of ben je benieuwd naar onze marketingdiensten? Plan gerust een afspraak in!  

Meer weten over het SEO consult? Laat het ons weten